Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι για το προϊόν που ψάχνετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

Γιατί να διαλέξετε MGL

Εγγυημένη ποιότητα προϊόντων

Συνεχής και άμεση εξυπηρέτηση, πριν και μετά την αγορά

Διαρκής ενημέρωση καταλόγου

Επιλογή των καλύτερων προμηθευτών

Πλήρης τεχνική υποστήριξη

Αποστολές σε όλο τον κόσμο

18.1063 Λιπαντικό αντλίας κενού

18.1063 Λιπαντικό αντλίας κενού
Βασική Εφαρμογή: Krios
14,62€
Ποσότητα: Καλάθι

Κατασκευαστής χημικού: KRIOS AC

ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΑΝΤΛΙΑΣ ΚΕΝΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΩΣΗΣ A/C
Καθαρό περιεχόμενο: 1000ml             

Για επαγγελματική χρήση.

Για σωστή και αποτελεσματική λειτουργία του εξοπλισμού ανάκτησης αερίων συνιστάται να αντικαθίσταται το λάδι αντλίας κενού:

κάθε 100 ώρες λειτουργίας διαφορετικά κάθε 6 μήνες ή όταν το λάδι μολύνεται και αλλάζει το χρώμα. Αυτό εγγυάται μια εξαιρετική απόδοση και διάρκεια της αντλίας κενού.

Το λάδι 18.1063 της KRIOS είναι κατάλληλο για όλες τις αντλίες κενού. Ελέγξτε την στάθμη λαδιού περιοδικά και την καθαρότητα του δείκτη. Η στάθμη λαδιού πρέπει να είναι δτο ήμισυ του δείκτη.

Για να αλλάξετε το λάδι, αφήστε την αντλία σε λειτουργία για λίγα λεπτά, στραγγίξτε το λάδι σε ένα δοχείο, γυρίστε την αντλία για 30 δευτερόλεπτα, αφήστε το υπόλοιπο λάδι να στραγγίσει. Στη συνέχεια προσθέστε την απαιτούμενη ποσότητα λαδιού, μέχρι το ήμισυ του δείκτη. Κλείστε το καπάκι, γυρίστε την αντλία και ελέγξτε τη στάθμη της και, στη συνέχεια, συμπληρώστε εάν χρειάζεται.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: το χρησιμοποιημένο λάδι που αφαιρείται από την αντλία είναι ένα ειδικό απόβλητο και πρέπει να απορρίπτεται ως έχει σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.