Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι για το προϊόν που ψάχνετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

Γιατί να διαλέξετε MGL

Εγγυημένη ποιότητα προϊόντων

Συνεχής και άμεση εξυπηρέτηση, πριν και μετά την αγορά

Διαρκής ενημέρωση καταλόγου

Επιλογή των καλύτερων προμηθευτών

Πλήρης τεχνική υποστήριξη

Αποστολές σε όλο τον κόσμο

Σκηνή ANIMAL FARM

Σκηνή ANIMAL FARM
395,00€
Ποσότητα: Καλάθι

Κατασκευαστής: FIELDCANDY

ΚΛΑΣΙΚΟ ΣΤΥΛ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑΣκηνή θυέλλης υψηλών επιδόσεων με σκελετό τύπου "Α", ικανή να ανταποκριθεί σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

ΚΑΛΥΜΜΑ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ100% polyester. Τυπωμένη ψηφιακά. Αδιάβροχη για τουλάχιστον 5.000 mm ύψος νερού. Επιβραδύνει την εξάπλωση ενδεχόμενης φωτιάς κατά τα ευρωπαϊκά & αμερικανικά πρότυπα.Δοκιμασμένη για σκισίματα, ανθεκτική στο ξεθώριασμα από UV ακτινοβολία.

 


 

▲ Ευρύχωρη σκηνή για 2-3 Άτομα

▲ Δροσερό εσωτερικό ύφασμα που "αναπνέει"

▲ 100% αδιάβροχη

▲ Μεγάλος αποθηκευτικός χώρος

▲ Ελαφρείς αλουμινένιοι ορθοστάτες

▲ Πολύ ανθεκτική στο ξεθώριασμα από UV ακτινοβολία.

▲ 5 Χρόνια Εγγύηση

 

 

 

 


 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΥΦΑΣΜΑ ΠΟΥ "ΑΝΑΠΝΕΕΙ"

Οι σκηνές FIELDCANDY διαθέτουν σε αποκλειστικότητα ένα ιδιαίτερο εσωτερικό ύφασμα που "αναπνέει" και είναι σχεδιασμένο να διατηρεί ένα δροσερό και στεγνό περιβάλλον για τους κατασκηνωτές. Ελαχιστοποιεί τη συμπύκνωση του αέρα και δημιουργεί ένα "μαξιλαράκι" μόνωσης γύρω από τον κατασκηνωτή, προστατεύοντάς τον από ακραίες θερμοκρασίες κρύου ή ζέστης και εξασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες για ξεκούραση.

Για την ασφάλειά σας, τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό κάλυμα επιβραδύνουν την εξάπλωση ενδεχόμενης φωτιάς κατά τα ευρωπαϊκά & αμερικανικά πρότυπα CPAI-84.

(Παρακαλούμε διασφαλίστε ότι το μαγείρεμα, το άναμμα φωτιάς και το κάπνισμα θα γίνονται σε απόσταση ασφαλείας από τη σκηνή σας.)

 


 

ΑΝΕΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΥΠΝΟΥΜεγαλύτερη από τις περισσότερες σκηνές 2 ατόμων,με το εσωτερικό να προσφέρει ένα περιβάλλον κατάλληλο για ύπνο και μια άνετη διανυκτέρευση. Διαθέτει παράθυρο για εξαερισμό, εσωτερικές τσέπες για ασφαλή αποθήκευση και θέση για κρεμαστό φαναράκι για τα όχι και τόσο φωτεινά απογεύματα!

 

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ ΦΕΡΜΟΥΑΡΤα φερμουάρ φέρουν την υπογραφή του μεγαλύτερου κατασκευαστή παγκοσμίως, YKK,ενώ η τέντα σας διαθέτει ιδιαιτέρως ενισχυμένα εσωτερικά και εξωτερικά φερμουάρ, προστατευμένα από κάλυμμα Velcro.

 


 

ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΑ ΠΑΣΣΑΛΑΚΙΑΚαινοτόμα πασσαλάκια σχήματος V (16cm), κατασκευασμένα από εξαιρετικά ισχυρό και ελαφρύ αλουμίνιο TH72M-T6.

Η μακριά, μυτερή αιχμή τους διευκολύνει της εις βάθος εισχώρηση στο έδαφος, που προσφέρει δύναμη και κράτημα.

ΚΡΙΚΟΙ

Οι σκηνές FIELDCANDY διαθέτουν πολύ ανθεκτικούς κρίκους για το στήσιμο, που προσαρμόζονται εύκολα και προσφέρουν ασφάλεια και σταθερότητα. Ιμάντες θυέλλης για επιπλέον προστασία στην κακοκαιρία είναι διαθέσιμοι με το προαιρετικό επιπλέον πακέτο με αξεσουάρ.

 


 

ΟΡΘΟΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗΣΙΜΟΟι ασημένιου χρώματος, αλουμινένιοι ορθοστάτες μας διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα, την μεγάλη αντοχή και την ακρίβεια κατασκευής. 

Θα εκπλαγείτε από το πόσο εύκολο και γρήγορο είναι να στήσετε τους ορθοστάτες. Κρατήστε κάθε έναν από τα άκρα, λυγίστε τους ελαφρά και θα έρθουν αυτόματα στην επιθυμητή θέση. Πολύ έξυπνο σύστημα. Είναι πιο φιλικοί προς το περιβάλλον, ανθεκτικότεροι και ελαφρύτεροι από τους συνηθισμένους ορθοστάτες.


Ετικέτες: Σκηνές 4 εποχών