Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι για το προϊόν που ψάχνετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

Γιατί να διαλέξετε MGL

Εγγυημένη ποιότητα προϊόντων

Συνεχής και άμεση εξυπηρέτηση, πριν και μετά την αγορά

Διαρκής ενημέρωση καταλόγου

Επιλογή των καλύτερων προμηθευτών

Πλήρης τεχνική υποστήριξη

Αποστολές σε όλο τον κόσμο

Σκηνή CLOWNING AROUND Little Campers

Σκηνή CLOWNING AROUND Little Campers
185,00€
Ποσότητα: Καλάθι

Κατασκευαστής: FIELDCANDY

Κατασκευασμένη από τα ίδια υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούνται και στις υπόλοιπες σκηνές μας, η Little Campers είναι η τέλεια προσθήκη για δημιουργικό παιχνίδι.


▲ Εύκολο στήσιμο

▲ 100% Αδιάβροχη

▲ Ελαφριά & ανθεκτική

 Εσωτερική και υπαίθρια χρήση

▲ Ανθεκτική στην UV ακτινοβολία

 3 Χρόνια Εγγύηση

 

 


 

ΦΕΡΜΟΥΑΡ

Η FIELDCANDY χρησιμοποιεί μόνο φερμουάρ της κορυφαίας κατασκευάστριας εταιρείας στον κόσμο, της YKK. Έτσι, η Little Campers διαθέτει τα υψηλής ποιότητας φερμουάρ της YKK, με την ευκολία χρήσης που εγγυάται η FieldCandy.

δυνατα πασσαλακιαΔυνατά και ασφαλή πασσαλάκια περιλαμβάνονται για κάθε υπαίθρια χρήση.


 

κρικοιΔεν είναι απαραίτητο να καρφώσετε τη σκηνή χρησιμοποιώντας τα πασσαλάκια και τους κρίκους, όμως το συνιστούμε σε κάθε υπαίθρια χρήση.

Κάθε γωνία έχει διπλή υποδοχή, μία εσωτερική για τους ορθοστάτες και μια εξωτερική για τα πασσαλάκια, προσφέροντας έτσι απόλυτη σταθερότητα.


 

ορθοστατεσ για ευκολο στησιμοΘα εκπλαγείτε από το πόσο εύκολα και γρήγορα μπορείτε να στήσετε τους ορθοστάτες της σκηνής σας, με έναν πολύ έξυπνο τρόπο: κρατήστε με το ένα χέρι τον τριγωνικό σύνδεσμο, αφήστε ελεύθερους τους ορθοστάτες και με ένα μικρό τίναγμα έρχονται μόνοι τους στη σωστή θέση! Είναι φιλικοί προς το περιβάλλον, ενώ είναι ισχυρότεροι και ελαφρύτεροι από τους συνηθισμένους ορθοστάτες. 


 

τριγωνικοσ συνδεσμοσ ορθοστατων

Ο αλουμινένιος τριγωνικός σύνδεσμος κρατά τους ορθοστάτες στη σωστή θέση τόσο ψηλά όσο και χαμηλά, δίνοντας στη σκηνή το παραδοσιακό σχήμα του ινδιάνικου "teepee". Στο χαμηλότερο σημείο του συνδέσμου θα βρείτε τον ιμάντα μαζί με ένα πλαστικό clip. Απλά χρησιμοποιείστε το clip και τραβήξτε προς τα πάνω, ώστε να ορθώσετε και να στήσετε τη σκηνή σας.

εξαερισμοσΚοντά στην κορυφή της σκηνής σας υπάρχει ένα μικρό τριγωνικό "πλεκτό" παράθυρο που προσφέρει επιπλέον κυκλοφορία αέρα και κρατά έξω από τη σκηνή τα ενοχλητικά έντομα. Πολύ έξυπνα "καμουφλαρισμένο" με ένα κάλυμμα που φέρει το ίδιο σχέδιο με αυτό της υπόλοιπης σκηνής, τόσο που δεν θα μπορούσατε ποτέ να καταλάβετε ότι είναι εκεί...


 

σημαΤο σήμα της FIELDCANDY παρέχει λεπτομέρειες όπως το όνομα της σκηνής που έχετε επιλέξει, καθώς και οδηγίες ασφαλείας για εσάς και το παιδί σας.