Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι για το προϊόν που ψάχνετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

Γιατί να διαλέξετε MGL

Εγγυημένη ποιότητα προϊόντων

Συνεχής και άμεση εξυπηρέτηση, πριν και μετά την αγορά

Διαρκής ενημέρωση καταλόγου

Επιλογή των καλύτερων προμηθευτών

Πλήρης τεχνική υποστήριξη

Αποστολές σε όλο τον κόσμο

ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑΣ SPARBLADE FLAT SF450 450mm 18"

ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑΣ SPARBLADE FLAT SF450 450mm 18"
Βασική Εφαρμογή: Top Light Italia
4,29€
Ποσότητα: Καλάθι

Υαλοκαθαριστήρας SPARBLADE FLAT SF450 450mm 18" από την Top Light Italia. 

O  SPARBLADE FLAT προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα και αντίσταση, εξασφαλίζοντας ιδανικό καθάρισμα και μεγαλύτερη αντοχή του υαλοκαθαριστήρα.

Διατίθενται σε premium χάρτινη συσκευασία του ενός τεμαχίου, η οποία λειτουργεί και ως μέτρο από την μία πλευρά και περιέχει 9 αντάπτορες οι οποίοι επιτρέπουν την εφαρμογή τους σε μάκτρα 16 διαφορετικών τύπων, ξεκινώντας από την retrofit έκδοση με τον κλασικό γάντζο τύπου U. Οι αντάπτορες είναι κατασκευασμένοι από Delrin® ένα ιδανικό υλικό για κατασκευή εξαρτημάτων ακριβείας. Είναι εύκολοι στην εγκατάσταση όσο και οι εργοστασιακοί (ΟΕΜ) υαλοκαθαριστήρες.

ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΓΡΑΦΙΤΗ - ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ

Το λάστιχο του υαλοκαθαριστήρα είναι από φυσικό καουτσούκ με επίστρωση γραφίτη η οποία μειώνει την τριβή και εξασφαλίζει αθόρυβο και αποτελεσματικό σκούπισμα των νερών από το παρ-Μπριζ.

ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΜΟΣ

Το αεροδυναμικό κάλυμμα από θερμοπλαστικό διευρύνει το οπτικό πεδίο του οδηγού, ενώ μειώνει τον θόρυβο από τον αέρα και αποτρέπει το ανασήκωμα του υαλοκαθαριστήρα στις υψηλές ταχύτητες. Σε αντίθεση με τους υαλοκαθαριστήρες από PVC, οι SPARBLADE FLAT είναι μη τοξικοί και ανθεκτικοί στη φωτιά. Παραμένουν ευχάριστοι στην όψη και στην αφή ακόμη και μετά από παρατεταμένη έκθεση σε υπεριώδεις ακτινοβολίες.