Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι για το προϊόν που ψάχνετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

Γιατί να διαλέξετε MGL

Εγγυημένη ποιότητα προϊόντων

Συνεχής και άμεση εξυπηρέτηση, πριν και μετά την αγορά

Διαρκής ενημέρωση καταλόγου

Επιλογή των καλύτερων προμηθευτών

Πλήρης τεχνική υποστήριξη

Αποστολές σε όλο τον κόσμο

18.2210 Υγρό εντοπισμού διαροών A/C - ψυκτικό μέσο R134a

18.2210 Υγρό εντοπισμού διαροών A/C  - ψυκτικό μέσο R134a
Βασική Εφαρμογή: Krios
2,44€
Ποσότητα: Καλάθι

Ένα προϊόν της KRIOS AC

ΥΓΡΟ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΔΙΑΡΡΟΩΝ A/C BRILLIANT (U/V DYE)

Μονή δόση των 7 ml            

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΤΕΣ


Οδηγίες χρήσης:

Τοποθετήστε μια σύριγγα των 7,5 ml σε οποιοδήποτε τύπο οχήματος. Για μεγαλύτερα οχήματα γεμίστε 2,5 ml για κάθε 100 g λιπαντικού.

Εάν είναι απαραίτητο, χρησιμοποιήστε τους προσαρμογείς ανάλογα με τις ανάγκες σας, εάν είναι εφοδιασμένοι με έναν εύκαμπτο σωλήνα, καλύψτε τον με το προϊόν πριν το συνδέσετε με το σύστημα έτσι ώστε να αποβάλει όλο τον αέρα.

Αφήστε τη βαλβίδα πλήρωσης στη ζώνη χαμηλής πίεσης, ενεργοποιήστε το σύστημα, συνδέστε τη σύριγγα μέσω του κατάλληλου προσαρμογέα και τοποθετήστε το προϊόν με σταθερή δύναμη.

Αφήστε το σύστημα σε λειτουργία ώστε το ανιχνευτικό να αναμιχθεί με το λιπαντικό και να τεθεί πλήρως σε κυκλοφορία. Σε αυτό το σημείο, αρχίστε την αναζήτηση διαρροής με λάμπα UV. Όταν το υπεριώδες φως συναντά το ανιχνευτικό που τρέχει από την ή τις διαρροές εκπέμπει κίτρινο φως.

Το ανιχνευτικό υγρό μπορεί να παραμείνει στο σύστημα επ’ αόριστον χωρίς να προκαλέσει οποιοδήποτε πρόβλημα ή απώλεια απόδοσης, πράγμα που εγγυάται καλύτερη αντοχή στην υγρασία. Η δράση του είναι μόνιμη, καθώς όταν εμφανιστεί μια νέα απώλεια, ακόμη και χρόνια αργότερα, θα συνεχίσει να ενεργεί.

Προϊόν για επαγγελματική χρήση. Δεν είναι επικίνδυνο, αλλά συνιστούμε τη χρήση προστατευτικών για την αποφυγή λεκέδων στο δέρμα και τα ρούχα.

Διαθέσιμο και σε συσκευασία των 250ml: Βρείτε το εδώ.